Risi-Bisi

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien en het spek in dobbelsteentjes en bak ze aan in de hete vetstof in een pan met een deksel.Voeg 3 kopjes bouillon toe en breng aan de kook.Voeg de erwtjes toe en strooi er de ongewassen rijst in. Kook de rijst in 18-20 minuten zacht, onder af en toe toevoegen van vleesbouillon.Breng op smaak met peper en zout en roer er op het laatst 30 gram parmezaan en een klompje boter door. Geef de rest van de kaas er apart bij.

Risi-Bisi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risi e bisi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risi e bisi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dolmadakia Me Risi
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept