Mango-yoghurtijs

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de mangopuree, de suikerstroop, het citroensap en de yoghurt door elkaar. Schep het mengsel in een ronde kunststof kom en zet die in de diepvries. Klop ieder uur goed door om de ijskristallen fijn te maken. Of laat in circa 3 uur tot vast bevriezen, maak de ijskristallen fijn in de foodprocessor en zet het ijs opnieuw in de diepvries. Of maak het ijs volgens de gebruiksaanwijzing in een sorbetiere. Zet het ijs voor het serveren 20 minuten van de diepvries in de koelkast.

Mango-yoghurtijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept