Focaccia Met Aardappel En Rozemarijn

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deeg in tweeen delen, 1 deel uitrollen ter grootte van bakblik en bodem van bakblik ermee bedekken. Vulling over deeg verdelen. Rest van deeg uitrollen en over vulling leggen. Geheel afdekken met theedoek en op warme plaats nog ca. 30 min. laten rijzen. Randen van deeglappen met vork goed op elkaar drukken. Bovenkant van deeg met beetje olie bestrijken. Brood in midden van oven in ca. 40 min. goudbruin bakken. Direct met zout bestrooien, met rozemarijn garneren en serveren.

Focaccia Met Aardappel En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept