Pel en snipper de knoflook en de ui.Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en de ui 5 min.Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in stukjes.Schrap de wortel en snijd deze in stukjes.Voeg de bleekselderij en de wortel aan de ui en knoflook toe en fruit alles 5 min.Voeg de kip toe en bak deze gaar.Snijd de rauwe ham in blokjes.Voeg de bouillon,de ham,de witte wijn,basilicum,de oregano en peper en zout toe naar smaak en dieet en kook alles 20 min.Smelt 25 gr margarine,voeg de bloem toe en roer deze door de margarine tot een samenhangende massa(roux) is verkregen.Voeg de helft van de melkvervanger of bouillon toe,breng de roux aan de kook en roer deze glad.Voeg beetje bij beetje onder voortdurend roeren de nader helft toe en breng deze weer aan de kook.Kook de saus nog ongeveer 3 min door. Bereid de lasagne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze uitlekken.Leg in een ingevette ovenschaal laag-omlaag de lasagne,het groentemengsel,de saus en klontjes margarine.Plaats de lasagne ongeveer 30 min in een voorverwarmde oven op 200 graden