Volkorenspaghetti Met Tomatensaus, Basilicum En Tuinboontjes

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als eerste de groenten schoonmaken en fijnsnijden. Bak daarna de rundertartaar los met een scheutje olijfolie. Voeg daarna de gesneden groenten en de tomatenpuree toe. Als laatste gaat de kippenbouillon erbij. Dit geheel moet je laten doorkoken tot de saus dikker wordt. Wel even op smaak brengen met zout en peper uit de molen. De spaghetti koken in een pan met water met een beetje zout erin. Wanneer de spaghetti gaar is, deze laten uitlekken in een vergiet en af en toe met twee vorken losroeren. Tijdens het koken van de spaghetti, de tuinbonen schoonmaken en kort gaar koken in water met wat zout (20 gram zout per liter water). De tuinbonen afspoelen met koud water. Daarna de tuinboontjes even kort bakken met de gesnipperde sjalotjes. Verdeel de spaghetti over de borden en dresseer de saus hierover. Over de saus gaan de tuinboontjes en de fijn gesneden basilicum. Serveer naast de spaghetti een simpele ruccolasalade gemaakt van notensla die aangemaakt is met olijfolie, citroensap, knoflook, zout en peper.

Volkorenspaghetti Met Tomatensaus, Basilicum En Tuinboontjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde andijvie met ham
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenpasta met vegan worstjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met biologische butternutburger
10tot30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept