Gerookte Kippenborst En Groene Aspergesalade Met Brood

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor het maken van het brood het water lauwwarm maken en de gist erin oplossen. Samen met het meel tot een deeg kneden. Dit geheel een half uur laten rijzen. Nadat het deeg gerezen is, het deeg op een bakplaat leggen en met een mesje inkruisen. Daarna het zeezout en de rozemarijn er overheen strooien en in een voorverwarmde oven van 200 graden in 20 minuten bakken. Deze broodplaat hoeft niet voor het hele gerecht gebruikt te worden. De volgende dag is het brood nog steeds erg lekker. Terwijl het brood in de oven staat de tomaten van het vel ontdoen, de zaadjes eruit halen en de tomaten in blokjes snijden. Deze blokjes vermengen met de azijn en de olie. Ondertussen de kipfilet in een wok met rookmeel gaar roken. Daarna in dunne plakjes snijden. Daarna de asperges schillen en kort koken in een pan met water met een beetje zout.. De asperges met koud water afspoelen en aanmaken met de sjalotjes, azijn en de olijfolie. Op het laatste moment de kipfilet toevoegen. Garneer het gerecht met kervel. Serveer het brood met de salade apart.

Gerookte Kippenborst En Groene Aspergesalade Met Brood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept