Pasta Een Keer Wat Anders

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle "al dente". Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de sjalotjes en knoflook toe. Fruit eventjes aan. Voeg de witte ringetjes van de bosuitjes toe. Bak even mee. De courgette toevoegen en de champignons even later ook. De tomaatblokjes toevoegen, inclusief het sap. De blauwaderkaas in kleinere stukjes snijden en toevoegen, op laag vuur laten smelten. De chasewnoten erdoor roeren en de italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak. De saus iets laten inkoken. Pan van vuur nemen en olijven en groene ringetjes van bosuitjes erdoor roeren.

Pasta Een Keer Wat Anders is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept