Bruchetta Met Parmaham

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd het brood in sneetjes van ca. 1 cm. dik, en gril of rooster ze goudbruin. Wrijf alle sneetjes aan 1 kant in met een teentjes knoflook, en besprenkel ze dan met een beetje olijfolie. Bestrooi ze eventueel met een beetje peper en zout. - Laat de stukjes gedroogde tomaten uitlekken en snij ze in reepjes. - De de gorgonzolakaas op de bruschette, leg er de parmaham op, en garneer met de reepjes gedroogde tomaat. - Serveer onmiddellijk, zo blijven de bruschette lekker krokant!

Bruchetta Met Parmaham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruschetta cherrytomaat en Parmezaan
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruchetta Con Fragole, Basilico
10-20 min -
Bekijk recept
Bruchetta Met Gebakken Tomaat
20-30 min -
Bekijk recept