Stokbrood Met Tapenade Uit Genua

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe olijven, tonijn, ansjovis, kappertjes, geraspte citroenschil, olijfolie, wat citroensap en peper en zout in de blender. Maal tot een niet te fijne pasta. Smeer de tapenade op het stokbrood en leg er een plakje tomaat of een uienring bovenop.

Stokbrood Met Tapenade Uit Genua is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis Met Mosselen Uit Genua
20-30 min -
Bekijk recept
Pesto Uit Genua
0-10 min -
Bekijk recept
Uiensoep Uit Genua
30-60 min -
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept