Pannacotta Met Caramelsaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De slagroom samen met de suiker aan de kook brengen, de gekookte melk toevoegen, en de vanillesuiker. Van het vuur af en de gelatine toevoegen. Giet het mengsel een keer door een zeef , en dan in de vorm gieten en af laten koelen, dan de koelkast in . Dit recept of 1 dag van te voren maken, of ′s ochtends en ′s avonds eten.

Pannacotta Met Caramelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademousse met ijs en sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Notenparfait met caramelsaus
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Caramelsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caramelsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Panna cotta taart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum
35 min
Bekijk recept
Kruidenpannacotta met rivierkreeftjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta met chocolade en bosbessen
10 min Nagerecht
Bekijk recept