Tiramisu-bol

5
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom met de suiker tot hij dik vloeibaar is. Schaaf de chocolade en meng het door de slagroom. Laat het ijs uit de diepvries iets zacht worden. Meng in een kom de koffie met de likeur. Doop de lange vingers in de koffie en bekleed de binnenkant van een kom ermee. Vul de kom met het ijs. Dek de bovenkant af met de rest van de lange vingers. Zet de het tot gebruik in de diepvries. Stort het geheel op een schaal en bestrooi met veel cacaopoeder. Snijd in punten en serveer met de stracciatellaroom.

Tiramisu-bol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept