Zuchotto Tiramisu Met Straciatellaroom

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom met de suiker tot hij dik vloeibaar is. Schaaf de chocolade en meng het door de slagroom. Laat het ijs uit de diepvries iets zacht worden. Meng in een kom de koffie met de likeur. Doop de lange vingers in de koffie en bekleed de binnenkant van een kom ermee. Vul de kom met het ijs. Dek de bovenkant af met de rest van de lange vingers. Zet de zucchotto tot gebruik in de diepvries. Stort de zucchotto op een schaal en bestrooi met cacaopoeder. Snijd de zucchotto in punten en serveer met de stracciatellaroom.

Zuchotto Tiramisu Met Straciatellaroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Straciatella panna cotta
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zuchotto Tiramisu Met Straciatellaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Zuchotto Tiramisu Met Straciatellaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept