Sinaasappel-korianderflensje Gevuld Met Roomijs

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de oranje schil van de sinaasappel boven een kom. Schep de pannenkoekmix en de koriander of basilicum erdoor en bereid met de melk een dun beslag volgens de gebruiksaanwijzing
  • 2 Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en laat een kwart van het beslag over de panbodem uitvloeien. Bak het beslag tot de bovenkant bijna droog is
  • 3 Keer het flensje en bak ook de onderkant goudbruin. Bak zo nog drie flensjes
  • 4 Pers de sinaasappel uit en roer de gemberjam door het sap. Bestrijk de flensjes met dit mengsel en vouw ze in vieren
  • 5 Leg op vier borden elk een flensje en schep er een bol roomijs tussen. Schep er nog wat van het gembersausje over.

Sinaasappel-korianderflensje Gevuld Met Roomijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept