IJskoffie

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en de oploskoffie. Doe de slagroom in een spuitzak en leg deze tot gebruik in de koelkast. Haal het ijs uit de vriezer. Verhit de boter, voeg de suiker toe en blijf goed roeren totdat deze gesmolten en lichtbruin van kleur is. Voeg de warme koffie toe (pas op voor spatten) en blijf goed roeren. Leg de amarettikoekjes in de saus en warm nog 1 minuut door op laag vuur. Laat de saus een beetje afkoelen. Doe in elk glas een bolletje ijs. Verdeel de saus met de koekjes over het ijs. Spuit op elk glas een mooie toef slagroom en garneer met de chocoladekoffieboontjes.

IJskoffie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met lobbige room
10 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke ijskoffie
- 10 min -
Bekijk recept
IJskoffie
5 min Nagerecht
Bekijk recept

IJskoffie met lobbige room
10 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke ijskoffie
- 10 min -
Bekijk recept
IJskoffie
5 min Nagerecht
Bekijk recept