Aardappel-pestoschotel

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de ovenschaal in met boter. Laat de ansjovis uitlekken. Leg de aardappelplakjes in de ovenschaal en schep de helft van de pesto er op. Verdeel hier over de ansjovis en de olijven. En de rest van de pesto. Klop de eieren met de creme fraiche, melk en zwarte peper. Giet dit mengsel er over en bestrooi alles met kaas. Schuif de schotel in de oven en bak hem 25 min. Haal hem er weer uit en laat hem een beetje afkoelen. Je kan gaan eten!!

Aardappel-pestoschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept