Roer de boter zacht met de mixer en mix dan de suiker, de vanillesuiker en sinaasappelschil door de boter. Voeg dan een voor een de eieren toe en klop dit nog 10 minuten door. Roer in een andere kom de bloem, koekkruiden, maizena en bakpoeder door elkaar heen met een vork. Mix dit mengsel, gezeefd en in delen, door het ei-boter mengsel. Mix daarbij ook steeds kleine beetjes melk door het beslag. Giet het sap van de mandarijntjes uit blik weg en roer ze met een vork door het beslag. Giet het beslag in de vorm. Druk nu met de hand de pepernoten in het beslag onder het oppervlak. Dit is even schatten, maar neem twee pepernoten per plak ongeveer. De pepernoten zullen nog iets in het beslag zakken tijdens het rijzen. Bak de cake ongeveer 80 minuten bij 160 graden. Eet smakelijk!!
Sinterklaasrecept Sinterklaastulband Met Pepernootjes En Appeltjes Van Oranje is een recept van Smulweb.nl