Sinterklaasrecept Taaitaai (Glutenvrij)

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 C. Meng de karnemelk, 40 g honing, de speculaaskruiden, het gemberpoeder en de dubbelkoolzure soda door het deeg. Bestuif het aanrecht en de deegroller met wat bakmix. Rol het deeg uit tot een lap van ca. 1 cm dik. Snijd deze in stukken van 4 bij 8 cm. Leg de stukken op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met melk. Bak de taaitaai in het midden van de oven in ca. 20 min. lichtbruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen.

Sinterklaasrecept Taaitaai (Glutenvrij) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept