Sinterklaasrecept Chocolade Zwarte Pieten

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blaas de ballonnen op en leg er een knoop in. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron (laat het niet warmer dan 31?C worden). Doe de hagelslag in een grote kom.

2. Doop vier ballonnen in de chocolade, zodat 3/4 van elke ballon met chocolade bedekt is. Laat de chocolade op een koele plaats hard worden (liefst buiten de koelkast).

3. Doop de andere vier ballonnen in de chocolade zodat 1/4 van elke ballon met chocolade bedekt is. Haal ze direct door de hagelslag. Laat de chocolade op een koele plaats hard worden.

4. Prik de ballonnen door en trek de ballonresten voorzichtig van de chocolade. Doe de verrassing in de grootste chocoladevorm en dek de opening af met de kleine vorm. Plak de helften met gesmolten chocolade aan elkaar. Maak van marsepein ogen, neus en mond en plak het met gesmolten chocolade op het ?gezicht?.

Sinterklaasrecept Chocolade Zwarte Pieten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pietenburger met spaanse salsa
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sint- en pietspeculaasjes
30 min Snack
Bekijk recept
Sint- en Pietkoekjes op een stokje
60 min, wachten 110 min -
Bekijk recept
Pieten-ijscoupe met strooigoed
10 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept