Sinterklaasrecept Scheveningse Schelp

1
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de champignons met de prei 3 minuten in de boter. Blus met de melk en laat dit 2 minuten doorkoken. Voeg de bloem er geleidelijk bij en dan de mosterd, zodat een ragout ontstaat. Roer hier de garnalen doorheen. Verwarm inmiddels de oven voor tot 225 gr celsius. Schep de ragout vervolgens in een St. Jacobsschelp of (minder aardig) een vuurvast schaaltje. Bestrooi het met geraspte kaas en gratineer het gerecht 10 minuten in de oven. Dek de schelp losjes af met aluminiumfolie als u een kwartsbuis oven gebruikt.

Sinterklaasrecept Scheveningse Schelp is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept