Sinterklaasrecept Gestoofde Varkensfricandeau In Tomaten-Champignonsaus

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees inwrijven met paprikapoeder. Champignons schoonvegen met keukenpapier. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca 10 minuten rondom bruin bakken. Uit pan op bord scheppen. In bakvet champignons ca 3 minuten zachjes bakken. Toevoegen tomaten met vocht, rozemarijn,thijm,bouillontablet en wijn. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Al roerend aan de kook brengen. Vlees terugdoen in de pan en afgedekt in ca 1 1/2 uur zachtjes gaarstoven, af en toe keren. Vlees uit de pan op een plank leggen en in plakken snijden. Terugdoen in pan en nog even doorwarmen.

Sinterklaasrecept Gestoofde Varkensfricandeau In Tomaten-Champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept