Sinterklaasrecept Varkensfricandeau In Bladerdeeg Met Appel-roomkaas

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175 gr.C. of gasovenstand

3. Bakplaat in midden van de oven schuiven en het vleespakket in ca. 30 minuten goudbruin bakken. Intussen ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en raspen. In pan 1 eetlepel boter verhitten. Ui toevoegen en ca. 3 minuten fruiten. Bouillontablet erboven verkruimelen. Toevoegen 1 dl water, citroensap en 1 eetlepel Calvados. Goed doorroeren. Geraspte appel, zure room en honing met een garde erdoor kloppen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Ingepakte varkensfricandeau aan tafel in dikke plakken snijden.

Sinterklaasrecept Varkensfricandeau In Bladerdeeg Met Appel-roomkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept