Bereid de cakemix, met de eieren en boter. Beboter de springvorm en doe het cakemengsel rin. Bak het geheel in ongeveer een uur gaar en goudbruin. Laat de cake afkoelen. Als de cake is afgekoeld, rand van springvorm verwijderen, en de cake zo doorsnijden dat u twee delen krijgt: de bodem en het deksel. Haal met een eetlepel wat cake uit het midden van de bodem, zodat er een verdieping ontstaat. Vulling: Meng in een kom de kwark en de pasta tot een egaal bruin mengsel. Week de gelatine en los ze op. Voeg de gelatine toe aan het kwarkmengsel. Doorroeren. Leg de bodem weer in de springvorm, en giet een deel van de chocoladekwark in de bodem. Tot de rand, gladstrijken, deksel van de cake erop en de rest van het chocolademengsel over de cake verdelen. Egaliseren en een nacht in de koelkast plaatsen. garnering; haal uit de pot met peren twee halve peertjes en laat ze uitlekken. Snijd ze in totaal 12 plakjes. Verwijder de springvorm en snijd de taart voor in 12 puntjes.(laat ze wel als taart staan) Leg op iedere punt een plakje peer. Klop de slagroom met de vanillesuiker en de klopvast stijf, doe het in de spuit, en spuit in het midden een flinke toef slagroom, en aan de buitenrand ook met slagroom bespuiten. Op iedere punt in de slagroom een garneerchocolaadje leggen
Jouke's Verjaardagstaart is een recept van Smulweb.nl