Moeder's Appeltaart

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed van de bloem, boter en basterdsuiker een soepel deeg. Laat dit 30 minuten staan in de koelkast. Meng de appels, rozijnen en abrikozen samen en breng op smaak met de basterdsuiker en kaneel. Voeg de cashewnootjes toe. Bekleed de springvorm met het deeg (hou wat over voor garnering en snoepen) en bestrooi de bodem met de custardpoeder. Vul de taart met het appelmengsel en leg hierboven wat reepjes van de overgebleven deeg. Bestrijk dit met het losgeklopte ei. Laat dit zo′n 60 minuten garen in een oven op 200 graden.

Moeder's Appeltaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Figuurpizzaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep Van Mijn Moeder
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Appelgebak Van Moeder Aarde
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Don`s Paprika Speksaus Met Kip En Witte Rijst
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept