Stampot Boerenkool

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de boerenkool op het vuur in een pan met ruim water. Zout naar smaak toevoegen. Na plm. 1 kwartier doe je de geschilde aardappelen boven op de boerenkool. Dit moet nog plm. een half uur samen koken. De rookworst voeg je na plm. 1 kwartier bij de boerenkool en de arrdappelen. De spek bak je in de koekenpan gaar zonder bijvoeging van bak en braad of iets dergelijks. Wanneer de boerkool + aardapplen gaar zijn mix je het gerecht met de mixer door elkaar.

Stampot Boerenkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppotje met Italiaanse gehaktballetjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Stampot Turkse Sla
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei Stampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept