Zoek
Gerda'S Appeltaart
6
30-60 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g bruine basterdsuiker
250 g havermout
500 g zelfrijzend bakmeel
400 g boter
zout
kaneel
10 goudreinetten
1 zakje studentenhaver Hulpmiddelen Bakplaat Hulpmiddelen - Bakplaat Bereidingswijze 1. Suiker
havermout
bakmeel en zout vermengen.
2. Boter smelten en erdoor roeren.
3. 2/3 van het deeg op de bakplaat uitdrukken.
4. Appels schillen en grof raspen en met kaneel bestrooid verdelen over het deeg.
5. De studentenhaver fijnmaken en over de appels verdelen.
6. De rest van het deeg erover verkruimelen.
7. In ca. 45 minuten bij 200 graden celsius goudbruin bakken (Opletten: dit kan snel te bruin worden!!) Serveertips De nog warme taart in stukken sni
Bereiding
1
Suiker, havermout, bakmeel en zout vermengen.
2
Boter smelten en erdoor roeren.
3
2/3 van het deeg op de bakplaat uitdrukken.
4
Appels schillen en grof raspen en met kaneel bestrooid verdelen over het deeg.
5
De studentenhaver fijnmaken en over de appels verdelen.
6
De rest van het deeg erover verkruimelen.
7
In ca. 45 minuten bij 200 graden celsius goudbruin bakken (Opletten: dit kan snel te bruin worden!!)
Gerda'S Appeltaart is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Cognactaart Van Gerda
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
gerda's vispan
0 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
gerda's wok
0 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaastaart van Gerda
0 min
Bekijk recept