Romige Kalfsgoulash

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de dobbelsteentjes vlees rondom goudbruin en neem daarna het vlees uit de pan en doe het in de ovenschaal.In de rest van de braadboter laat je de ui en paprika′s fruiten.Als de ui een kleurtje begint te krijgen de tomaten toevoegen en het geheel goed omscheppen. Daarna 1? dl bouillon of het mengsel van in de pan doen met toevoeging van 1 bekertje creme fraiche.Het mengsel goed verwarmen en over het vlees in de ovenschaal gieten.De schotel afdekken met een deksel of alu-folie en in het midden van de voorverwarmde oven(180?)plaatsen.Gedurende 30 tot 40 minuten.

Romige Kalfsgoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsgoulash
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept