Zachte Geitenkaas A La Bettine

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de geiten- en karnemelk bij elkaar in de schone pan. Voeg het stremsel toe. *zet dit 24 uur bij kamertemperatuur weg Breng de massa over in het vergiet, waarin een kaasdoek ligt. Vouw de punten van de doek over het vergiet. De wei gaat er nu uitlekken. Sommigen mensen met allergieen (welke?) drinken dit op. *laat dit 24 uur bij kamertemperatuur staan Doe de kaas in een bakje en zet dit in de koelkast *laat dit 48 uur in de koelkast staan Nu is de kaas klaar! Doe er kruiden na smaak bij. je kan het ongeveer 2 weken in de koelkast bewaren.

Zachte Geitenkaas A La Bettine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met gegrilde peer en geitenkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept