Hazelnotentaart (Glutenvrij)

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beslag in springvorm doen en bij 175 ?C ongeveer 50-60 minuten bakken. Op rooster laten afkoelen. Voor een chocoladeglazuur 75 gram pure chocolade samen met 50 g boter in de magnetron of au bain-marie laten smelten (let op: de chocoladeglazuur heeft enige tijd nodig om op te stijven).

Hazelnotentaart (Glutenvrij) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocolade-Hazelnotentaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Hazelnotentaart (Glutenvrij)
0 min
Bekijk recept
Hazelnotentaart
0 min
Bekijk recept