Amandel -Walnotentaart

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop het ei los vermeng er de suiker en de boter door als je een glade massa hebt doe je de bloem er door en kneed het geheel heel snel door elkaar plaats het deeg in de koeling ongeveer 15 min de VULLING vermeng de noten met de suiker en het ei pak nu 2/3 van het deeg en rol dit uit en bekleed er een zandtaart vorm er mee de vulling er in rol nu de rest van het deeg uit en leg dit boven op de vulling laat het iets over lappen zo dat jhe de randen goed aan elkaar kunt maken (met een vork ) klop nu een eitje los en bestrijk hier mee de boven kant van de taart verwarm de oven tot 160 graden als het de tempratuur heeft zet je de taart op het middelste rooster en bak hem goud geel in 45 min

Amandel -Walnotentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Annushka (walnotentaart van Nazrin)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Walnotentaart
30 min Gebak
Bekijk recept
Walnotentaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Franse Walnotentaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept