Borrelhapje Van Gevulde Rookworst

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 150 Gr.C Snijd de verse rookworst rondom op steeds 2 cm van elkaar in tot bijna op de onderkant. Snijd de plakken kaas in vierkante stukjes met de dezelfde doorsnee als de rookworst. Bestrijk elke inkeping van de rookworst met mosterd en steek daarin de stukjes kaas. Verpak de worst luchtig in aluminiumfolie en zet hem in de oven tot de worst goed heet is en de kaas begint te smelten. Serveer de worst op een schaal en geeft er Amsterdamszuur(komkommerschijven of uien bij)

Borrelhapje Van Gevulde Rookworst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Melitzanosalata
20 min Snack
Bekijk recept
Rijsttoast met paprikamousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ktipiti
35 min Snack
Bekijk recept