Hamsoezentaart

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de slagroom. Week de gelatine ca. 10 minuten in koud water. Pureer in de keukenmachine de ham met 2 dl warme bouillon.
  • 2 Verwarm 4 eetlepels bouillon in een pannetje. Knijp de gelatine goed uit en los het van het vuur af op in de hete bouillon. Meng het in de keukenmachine met het hammengsel. Doe het mengsel over in een kom.
  • 3 Spatel 1/3 van de slagroom erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de slagroom erdoor. Breng de mousse op smaak met zout en peper.
  • 4 Doe het mengsel over in de spuitzak en vul de soesjes met de hammousse.

Hamsoezentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamsoezentaart
105 min
Bekijk recept
Hamsoezentaart
30-60 min -
Bekijk recept
Hamsoezentaart
30-60 min -
Bekijk recept

Hamsoezentaart
105 min
Bekijk recept
Hamsoezentaart
30-60 min -
Bekijk recept
Hamsoezentaart
30-60 min -
Bekijk recept