Varkensvlees

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de hamlappen in dunne reepjes, kruid de reepjes met de diverse kruiden.( hoe meer hoe beter ) Doe wat bloem in een kom en doe dit vervolgens ook met een geklutst ei en de paneermeel. Haal de reepjes eerst door de bloem,dan het ei en tenslotte door het paneermeel. Frituur dit met kleine hoeveelheden te gelijk in 5 min. bruin.

Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept