Stukjes Varkenshaas In Een Schapenkaas-sojasaus

8
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de stukjes varkenshaas heel snel aan. Leg ze weg in de folie om te rusten en in de oven die op 100 graden staat. Doe champignons, sjalot en ananas in braadvet en bak dit goudbruin. Neem dan een sauspan en doe de ananas-sap, volle melk, ketchap erin en laat de stukjes schapenkaas hierin versmelten. Doe dan het champignonmengsel erbij en laat het even trekken. Voeg gesneden krulpeterselie toe.

Stukjes Varkenshaas In Een Schapenkaas-sojasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinaasappelvlaflip met chocosticks
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardines met olijven
5 min Snack
Bekijk recept