Zoek
Champignons En Bleekselderij Gevuld Met Pate
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 middelgrote champignons
2 eetlepels citroensap. 2 stengels bleekselderij
100gr. roompate
1 eetlepel rode port
zout
peper
1 zakje pistachenootjes (100 gr.) Hulpmiddelen Pan Hulpmiddelen - Pan Voorbereiding Champignons schoon poetsen. Steeltje uit de hoedjes trekken. In een pan ruim water met citroensap aan de kook brengen. Hierin de champignons 1 minuut zachtjes koken. In een zeef goed laten uitlekken. Bleekselderij wassen en in stukjes van 2 1/2 cm. snijden. In een keukenmachien pate met zout
peper en port goed pureren. Overdoen in een spuitzak en 1 uur laten opstijven. Pistachenootjes pellen. Bereidingswijze Pate in champignonshoedjes en bleekselderijstengels spuiten. Op schaal leggen en garneren met pistachenoo
Bereiding
Pate in champignonshoedjes en bleekselderijstengels spuiten. Op schaal leggen en garneren met pistachenootjes.
Champignons En Bleekselderij Gevuld Met Pate is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept