Pureer het vruchtvlees van de mango′s met behulp van een elektrische keukenmachine. Roer de rum erdoor en zet deze mangosaus afgedekt op een koele plaats. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de banaanhelften ongeveer 2 minuten. Schep ze uit de pan en snijd ze in kleine stukjes. Breng in een pan met dikke bodem de melk aan de kook. Roer het griesmeelmengsel erdoor en kook de griesmeel volgens de aanwijzing op de verpakking al roerend gaar. Let op de kooktijd die op de verpakking staat vermeld. Roer aan het eind van de kooktijd de stukjes banaan door de griesmeel. Stort de griesmeel in een met water omgespoelde puddingvorm met een inhoud van ruim 1 liter. dek de puddingvorm af met folie. Laat de pudding afkoelen en opstijven. Keer de pudding om op een platte schaal. Giet de mangosaus over de pudding. Gebruik in plaats van verse mango′s mango uit blik. Pureer deze met een klein beetje sap. Vervang de mango door ananas.
Griesmeelpudding Met Banaan En Mangosaus is een recept van Smulweb.nl