IJSTAART MET WARME TOFFEESAUS

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het karamellijs iets zachter worden. Snij de cake in dikke plakken en verdel ze over de bodem van een springvorm (22 cm). Breek de kletskoppen in stukjes en schep ze door het ijs. Verdeel het ijs over de springvorm en strijk de bovenkant glad. Zet de ijstaart terug in de vriezer en laat deze in ca 2 uur verder bevriezen. Smelt de toffifee in de salgroom au bain marie en roer tot een gladde saus. Haal de ijstaart uit de vorm en snij deze in punten. Zet de ijstaart op een schaal en schenk de warme saus erover.

IJSTAART MET WARME TOFFEESAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toffeesaus
20-30 min -
Bekijk recept
Peren Met Toffeesaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Toffeesaus
20-30 min -
Bekijk recept
Mini-cheesecakejes met pompoen
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept