Verwarm de oven voor op 160c. Vet de springvorm in met boter of margarine. Bestuif de springvorm met wat bloem en klop de overtollige bloem eruit. Meng de 2 zakjes Klop-Fix door de Mix voor Fijne Cake. Bereid het beslag volgens de aanwijzingen op het pak; voeg tegelijk met de cakemix de eieren toe. Klop het beslag 2 minuten op de hoogste stand. Doe de helft van het beslag in de springvorm. Houd ca. 20 gr cranberry?s achter en spatel de rest door het overgebleven beslag. Strijk dit uit over het beslag in de springvorm. Strooi de achtergebleven cranberry?s over het beslag. Bak de cake goudbruin en gaar. Neem de cake uit de oven, verwijder de rand van de vorm en laat afkoelen op een rooster. Verwijder de bodem als de cake iets afgekoeld is. Halveer de cake in de lengte en bestrijk de onderste helft met cranberrycompote. Leg de bovenste helft erop en snijd de taart in mooie punten.