Bodem: Leg bakpapier op de bodem van de vorm. Warm in een pannetje 75ml vl. Boter en giet het zakje kruimels erdoor. Met een garde roeren en van het vuur af. Met de bolle kant van een lepel de bodem maken. Laat de bodem afkoelen.----------------------------------- ----------------------------------------------------------- Week 8 blaadjes gelatine in koud water (in een pannetje). Was de aardbeien en snipper fijn, op 8 mooie grote aardbeien na voor de garnering. Klop in een kom 1 bekertje slagroom stijf met 2 zakjes vanillesuiker.(andere is eventueel voor de garnering) Warm 100ml siroop op in een pannetje, doe de uitgeknepen gelatine erbij en roer het geheel glad. Laat afkoelen op kamertemperatuur. Houd het goed in de gaten, zodat de juiste dikte wordt bereikt (slobberig) om straks het geheel samen te voegen.!!!!! Doe in een andere kom: de kwark,100gr witte basterdsuiker, sap van een Citroen, de geraspte schil van een citroen. Als de gelatine slobberig begint te worden, deze door het kwarkmengsel roeren, daarna de slagroom voorzichtig/ luchtig erdoor spatelen en alle vruchten rustig er doorheen spatelen. Bedek de bodem met de gesnipperde aardbeien. Rustig het mengsel in de vorm gieten. Laten 6 uur in koelkast staan of 30 min in de vriezer. Als de taart klaar is de kwarktaart garneren met de aardbeien, beetje gelatine klaarmaken volgens pakje en een beetje over de aardbeien gieten tussen de aardbeien toefjes slagroom. KLAAR! mmmmm...