Funghi Trifolati

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het stokbrood in plakken. Doe 3 sneetjes per persoon op een bord. Of rooster 2 sneetjes brood in een broodrooster. Snijd de champignons in plakken en de ham in stukjes. Bak de champignons in een klein beetje boter en voeg daaraan de ham toe. Als de champignons lekker bruin zijn en zij hun vocht hebben afgestaan, het geheel even afgieten en weer terugdoen in de koekenpan. Voeg daarna een flinke scheut van de Marsala toe en daarna de koksroom. Dit geheel aan de kook brengen en de room een beetje gaat inbinden. Verdeel het mengsel op de borden over de sneetjes brood heen. Strooi er een beetje peterselie over.

Funghi Trifolati is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Funghi Trifolati
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Ai Funghi Trifolati
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Funghi Trifolati
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Funghi Trifolati
20-30 min -
Bekijk recept

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept