Tortellini Met Paparikasaus En Rucolapesto

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tortellini beetgaar. Verwarm de onstane paprikapuree met 2 el water en breng op smaak met peper en zout. De paprikasaus over 2 borden verdelen en de tortellini eropscheppen. Rucolapesto erover druppelen en bestrooien met pijnboompitjes.

Tortellini Met Paparikasaus En Rucolapesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept