Artisjok Met Pittige Geitenkaassalade

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kom geitenkaas, tomaat, olijven, bosui, basilicum en 1 eetlepel olijfolie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met peper. In kom citroensap met rest van de olijfolie tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Artisjokbodems uit laten lekken. Veldsla over 4 bordjes verdelen. Artisjokbodems inm idden zetten en rijkelijk vullen met de geitenkaassalade.

Artisjok Met Pittige Geitenkaassalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-geitenkaassalade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met Coppaham en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met notenhoningbrood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassalade met druiven
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept