Rooster de paprika′s onder een grill tot ze aan alle kanten goed geblakerd zijn. Laat ze afkoelen en verwijder het vel met een mesje. Snijd ze in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en zaadjes.Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Hak de olijven fijn. Meng de olijven en de knoflook met de olijfolie, de peterselie, de kappertjes en de tomatenpuree. Breng als het nodig is op smaak met z&p.Kook de spaghetti al dene. Giet het water af en laat de spaghetti even uitdampen. Meng het kruidenmengsel door de pasta. Zet de oven op 220?C.Bestrijk de binnenkant van een ovenschotel met olijfolie. Leg de halve paprika′s in de schotel. Draai de spaghetti rond een vork en vul er de paprika′s mee. Bestrooi met paneermeel en besprenkel met de rest van de olijfolie. Bal 15 min. in de oven. Dien onmiddelijk op.
Gevulde Paprika's Met Kruiden En Pasta. is een recept van Smulweb.nl