Beenham Met Appel

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de beenham rondom aan in een braadpan tot hij bruin is. Voeg bouillon, 3 el honing, kaneel, appelsap en citroenschil toe en breng langzaam aan de kook. Laat 1 uur sudderen tot het vlees mals is. Keer het vlees af en toe en bedruip het met de overige honing. Stukjes appel in de pan doen en 8 min. laten meekoken tot ze zacht zijn. Het vlees en de appels op een schaal in de oven warmhouden. Maizena met water aanmaken en in de pan saus doen. Op hoog vuur roeren tot de saus indikt. Saus over het vlees gieten en met de appels serveren.

Beenham Met Appel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept