Italiaanse Rundvlees Stoofpot

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de ui, de peen en de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Bak het vlees in de olie snel bruin. Voeg de spek en de groenten toe en bak dit 4 minuten aan. Voeg de tomatenpurree toe en warm alles goed door. Schenk de bouillon en de wijn bij het vlees en doe de kruiden erbij. Breng het geheel langzaam aan de kook en stoof alles in 2 1/2 uur gaar.

Italiaanse Rundvlees Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept