MELANZANE AL FORNA CON SALSA A LLE OLIVE

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de aubergine doormidden. Snij een kruislings patroon in het vlees. Dit maakt het gaar worden makkelijker. Kwast de aubergine aan deze snijkant met een eetlepel olijfolie en strooi er zout, vers gemalen peper en oregano over. Leg de aubergines met de snijkant naar beneden in een ovenschaal. Bak ze gedurende 25 minuten. Hak ondertussen de olijven en de knoflook. Verhit de overgebleven olijfolie en voeg de ui, de olijven, de tomaten en de peterselie toe. Roer een keer en kook dit gedurende 30 seconden. Haal de aubergines uit de oven, zet ze met de snijkant naar boven en lepel de warme olijvensaus er overheen. Serveer onmiddelijk.

MELANZANE AL FORNA CON SALSA A LLE OLIVE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktkoekjes met pastasalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olive all'Ascolana
90 min
Bekijk recept
Crostini Alla Pasta Di Olive
0-10 min -
Bekijk recept

Carbonara con melanzane (carbonara met aubergine)
30 min-
Bekijk recept
Lasagne melanzane
Bekijk recept
Parmigiana di melanzane
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Melanzane van Patricia Fusco
40 min Bijgerecht
Bekijk recept