Gemarineerde Champignons In Balsamico En Tijm

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de champignons ca 2 minuten in ruim water. Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en olijven. Meng in een kom de balsamico azijn, olijfolie, tijmblaadjes, zout en peper door elkaar en schep dit door de champignons. Zet de champignons ca 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.

Gemarineerde Champignons In Balsamico En Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept