Spaghetti Bolognese

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in een koekenpan met hoge wanden de ui en de knoflook en voeg direct daarbij de wortel en bleekselderij. Voeg na ca. 5 minuten het gehakt erbij en prak dit op hoog vuur rul en gaar. Voeg nu de bouillon en de wijn toe, de tomaten, suiker en peterselie. Ook wat peper en zout uit de molen voor de smaak. Laat alles goed heet worden en laat het daarna minimaal 2 uur pruttelen op laag vuur, terwijl je er af en toe doorheen roert. Als het goed is zie je van al dat vocht nu niet veel meer en is het een mooie saus geworden. Kook de spaghetti in ruim water met wat zout al dente (beetgaar).

Spaghetti Bolognese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept