Tagliatelle Met Groene Asperges En Een Gorgonzolasaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil het onderste deel (ongeveer eenderde) van de asperges. Verwijder ongeveer 1 cm van de houtige onderkant en snijd de aspergepunten in stukken van zo?n 7 cm. Snijd de restanten in schuine, dunne plakjes Smelt de helft van de boter en bruineer de plakjes asperges daarin lichtjes. Kook ondertussen de aspergepunten in ruim water met zout en een flinke snuf suiker, doe ze bij de plakjes in de pan en breng op smaak me zout en peper. Maak de room warm in een pannetje en brokkel de gorgonzola er boven en maak warm. Doe er eventueel nog wat zout en peper bij., Kook de tagliatelle beetgaar en voeg toe aan de asperges en roer de saus erdoor.. Bestrooi met fijngesneden kruiden, roer de rest van de koude boter erdoor en serveer meteen.

Tagliatelle Met Groene Asperges En Een Gorgonzolasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept