Ijstaart

8
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1maak de mokkaschuimkoeokjes klein en verdeel het de eerste zak over de taartvorm.
  • 2klop de slagroom en doe de klop-vast er door heen daarna doe je de klop-klop er ook doorheen je mixt het goed door elkaar.
  • 3giet de helft van de slagroom over de mokkaschuimkoekjes .
  • 4je doet de ander zak mokkaschuimkoekjes over de slagroom en dan giet je de rest van de slagroom erover.
  • 5je kunt het mooi versieren met chocolaatjes en je zet het in de diepvries.
  • 6ongeveer 8 uur later heb je een heerlijke ijstaart.

Ijstaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept