Zoek
Ijstaart
8
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 liter slagroom
klop-vast
klop-klop moussepoeder
2zakken mokkaschuimkoekjes Hulpmiddelen Mixer
taartvorm Hulpmiddelen - Mixer
taartvorm Voorbereiding Mokkaschuimkoekjes fijn maken
slagroom kloppen Bereidingswijze 1.maak de mokkaschuimkoeokjes klein en verdeel het de eerste zak over de taartvorm.
2.klop de slagroom en doe de klop-vast er door heen daarna doe je de klop-klop er ook doorheen je mixt het goed door elkaar.
3.giet de helft van de slagroom over de mokkaschuimkoekjes .
4.je doet de ander zak mokkaschuimkoekjes over de slagroom en dan giet je de rest van de slagroom erover.
5.je kunt het mooi versieren met chocolaatjes en je zet het in de diepvries.
6.ongeveer 8 uur later heb je een heerlijke ijstaart. Serveertips Je kunt het serveren op een lekkere zomeravond na de maaltijd .
of op een fee
Bereiding
1
maak de mokkaschuimkoeokjes klein en verdeel het de eerste zak over de taartvorm.
2
klop de slagroom en doe de klop-vast er door heen daarna doe je de klop-klop er ook doorheen je mixt het goed door elkaar.
3
giet de helft van de slagroom over de mokkaschuimkoekjes .
4
je doet de ander zak mokkaschuimkoekjes over de slagroom en dan giet je de rest van de slagroom erover.
5
je kunt het mooi versieren met chocolaatjes en je zet het in de diepvries.
6
ongeveer 8 uur later heb je een heerlijke ijstaart.
Ijstaart is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer -
Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer -
Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min-
Nagerecht
Bekijk recept