Riblappen, Gestoofd

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan boter verhitten. Runderlappen in 5 minuten bruin bakken, af en toe keren. Met spatel uit pan op bord scheppen. Aan bakvet toevoegen: Ui, wortel en tomaat. Ongeveer 3 minuten bakken. 1 dl water en azijn toevoegen. Met spatel aanbaksels van panbodem losroeren. Tijm en laurierblaadje toevoegen. Runderlappen in stoofvocht leggen. Met deksel op de pan op zacht vuur (eventueel op sudderplaatje) runderlappen in 2 uur gaar stoven. Af en toe keren. Schaal voorverwarmen. Runderlappen op schaal leggen. Aan stoofvocht eventueel 1 dl water toevoegen en aan de kook laten komen. Jus overdoen in sauskom.

Riblappen, Gestoofd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept